Om Sy-Smeden.dk

[su_row][su_column size=”1/3″] Malene-4373

Med Venlig Hilsen
Malene Scharnberg[/su_column][su_column size=”1/3″]Sy-Smeden.dk er min egen lille virksomhed, hvor jeg hjælper dig med reparation af jakker, støvler, bukser i skind, samt andet sy-arbejde i lidt grovere materialer.

Virksomheden åbnede første gang for kunder den 15 Januar 2015, og jeg servicere kunder fra hele danmark med udgangspunkt i mit værksted i Gilleleje[/su_column][su_column size=”1/3″]Jeg er uddannet Ortopædi og Service skomager, og har mere end 25 års erfaring i at arbejde med skind materialer, og sætter en ære i at leverer et ordentligt stykke arbejde, som holder i længden. Du kan læse lidt mere omkring mine services ydelser via menuen, og skulle du have en opgave, som kræver en grov eller fin nål, så har jeg udstyret til at kunne hjælpe dig.[/su_column] [/su_row]